info: 077 - 354 82 21 info@podovenlo.nl
Select Page

Ons team

Podotherapie Sonderkamp & Wijnands bestaat uit een team van gepassioneerde professionals.
Samen zorgen zijn ervoor dat u snel en vakkundig geholpen wordt.
Wie is wie?

Ingrid Wijnands

Ingrid Wijnands

Directie / Podotherapeut

Ik ben Ingrid Wijnands en ik ben alweer een kleine dertig jaar geleden afgestudeerd.
Nog steeds doe ik mijn werk vol passie en vind ik het het leukst om mensen van hun klachten af te helpen. Dat geeft mij energie.
Daarnaast geef ik leiding aan ons fantastische team en zorg dat alles binnen de praktijk op rolletjes loopt.
In mijn vrije tijd wandel ik graag met de hond of ga lekker kokkerellen voor mijn gezin.

Judith Sonderkamp

Judith Sonderkamp

Directie / Diabetespodotherapeut

Al ruim dertig jaar met hart en ziel podotherapeut, en met name gespecialiseerd in het verhelpen van voetproblemen bij diabetische patiënten.
Gek op onze drie, inmiddels volwassen, kinderen, en vaak te vinden bij de badmintonclub en in de sportschool.

Germie Schrader

Germie Schrader

Secretaresse

Mijn naam is Germie Schrader, ik ben de secretaresse van dit team. Grote kans dat u mij aan de lijn krijgt als u belt. Na ruim 17 jaar bij Zorgverzekeraar VGZ te hebben gewerkt, werk ik nu sinds november 2016 bij Podotherapie Sonderkamp & Wijnands, waar ik heel blij mee ben! Ik voel mij echt thuis in dit team!
Waar ik blij van wordt is dat ik patiënten naar tevredenheid heb kunnen helpen, maar ook zeker mijn eigen collega’s en dat geeft mij een goed gevoel als ik hier het secretariaat mag sluiten, Gezondheidscentrum Huis van Noord – Veestraat 5c in Venlo, en dan naar huis kan gaan.

Saskia Outmaijer

Saskia Outmaijer

Medisch pedicure, Assistent podotherapie

Ik ben assistent podotherapeut en medisch pedicure.
Ik werk al sinds december 1999 bij podotherapie Sonderkamp en Wijnands.
Meestal behandel ik problemen aan nagels of kleine voetproblemen.
Het blijft een goed gevoel geven als de mensen naar huis gaan en zeggen dat het een hele verlichting is na de behandeling.

Patty Hermkes

Patty Hermkes

Podotherapeut, beweging MSc

Ik ben Patty Hermkes, ik woon in Venlo en werk al meer dan 10 jaar enthousiast als podotherapeut in dit groeiende gezellige bedrijf.
Blij word ik als ik na een dag hard werken veel tevreden mensen heb kunnen helpen met hun voetproblemen, maar ook erg van thuis komen en leuke dingen doen met mijn familie en vrienden.

Ilse Hurkmans

Ilse Hurkmans

Podotherapeut

Mijn naam is Ilse Hurkmans. Ik ben afgestudeerd als podotherapeut in 2000 aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven en sindsdien ben ik werkzaam bij Podotherapie Sonderkamp & Wijnands. Ik werk als all-round podotherapeut en zie in de praktijk veel diabetespatiënten. Verder ben ik graag creatief bezig in de praktijk, zoals het maken van een silicone orthese of nagelbeugel. In mijn vrije tijd ben ik wekelijks te vinden op de tennisbaan en ga ik graag op wintersport.

Cecile van Hoof

Cecile van Hoof

Podotherapeut, specialisatie kinderen

Ik ben Cecile van Hoof. Werken als podotherapeut bevalt me erg goed.
Mensen klachtenvrij maken en goed laten lopen blijft een erg voldoendend beroep. Met name valt mijn interesse bij de kindervoet.
Naast mijn werk vind ik het heerlijk om buiten te kunnen zijn, even buiten zijn doet me al vaak goed.

Hilde Mader

Hilde Mader

Allround Podotherapeut, specialisaties manuele therapie van voet en enkel, sporttaping, maken van maatwerkschoeisel

Al ruim 20 jaar werk ik met veel passie bij Podotherapie Sonderkamp & Wijnands. Mijn interesse gaat uit naar kinderen, sport, en beweging. Door goed te luisteren naar mijn patiënten en het uitvoeren van een uitgebreid onderzoek probeer ik voor iedereen oplossing op maat te vinden.
In mijn vrije tijd sport ik graag en vind ik het heerlijk om met mijn gezin op reis te gaan.

Pieter Litjens

Pieter Litjens

Podotherapeut, beweging MSc

Ik ben Pieter Litjens en ik woon in Oostrum samen met mijn vriendin en onze 3 zoontjes. In mijn vrije tijd sport ik regelmatig en luister ik graag naar muziek.
In 2003 heb ik mijn opleiding Podotherapie afgerond. Daarna heb ik 2006 aan de Universiteit van Maastricht mijn Master of Health Science behaald.
Mijn interesse voor sport is altijd al aanwezig geweest en in 2015 heb ik de post-HBO opleiding Sportpodotherapie afgerond.
Waar ik het meest blij van wordt tijdens mijn werk in de praktijk is dat de mensen met een goed gevoel de praktijk verlaten. Soms door het maken van een podotherapeutisch hulpmiddel en soms alleen door een goed advies.

Johan Vullings

Johan Vullings

Podotherapeut

Mijn naam is Johan Vullings. Ik ben in 2020 afgestudeerd als podotherapeut. Het vak podotherapie geeft mij veel energie, omdat je altijd bezig bent om mensen de beste zorg te geven die ze verdienen. In mjn vrije tijd kun je me vaak vinden op het voetbalveld en doe ik aan fitness. In de toekomst zou ik dan ook graag de post-HBO bachelor sportpodotherapie willen doen.

Milou Simons

Milou Simons

Zolenlabmedewerkster

Hallo, ik ben Milou Simons, en sinds begin 2022 werkzaam bij Podotherapie Sonderkamp & Wijnands als zolenlabmedewerkster. Ik zit in het 2e jaar van de opleiding tot podotherapeut.