info: 077 - 354 82 21 info@podovenlo.nl
Select Page
PodoVenlo - kindervoeten

Zlippo: maatwerk comfortschoeisel

We lopen in ons leven gemiddeld 4 keer de wereld rond!
Lekker zittend schoeisel is daarom onmisbaar.
Gelukkig kunnen podotherapeutische zolen voor veel steun en comfort zorgen, maar wat zou het heerlijk zijn als ook uw slippers en sandalen nét zo lekker zouden zitten.
Zlippo is een slipper of sandaal die door ons voor u op maat gemaakt wordt en net zoveel comfort biedt als de podotherapeutische zolen in uw schoenen.
Een uitkomst als u uw zolen mist!

Wat is Zlippo?
Zlippo is een therapeutische slipper, sandaal, slof, of pantoffel die door ons helemaal op maat voor u gemaakt wordt. Een Zlippo bestaat uit een apart voetbed en een leren bovendeel, de zogenaamde schacht. In het voetbed passen we correctie en drukverdeling toe, net zoals we dat bij uw ‘gewone’ podotherapeutische steunzolen doen. Het voetbed is gemaakt van een dempend materiaal zodat het heel veel comfort biedt. Eigenlijk niet anders dan de inlegzolen in uw schoenen.
De schacht, het leren bovendeel, wordt op maat afgepast. Op deze manier worden gevoelige plekjes, drukplekken, knokkels en knobbeltjes vrij gelegd.

Hoe ziet Zlippo er uit?
Het unieke aan Zlippo is dat u zelf het uiterlijk van uw Zlippo bepaalt. Er is keuze uit talloze leersoorten en prints en designs. Er zijn diverse kleuren mogelijk voor het voetbed, en veel mogelijkheden voor de schacht. Teenslipper, open sandaal, een wat dichter model, met of zonder klittenband of gesp, de keuze is vrijwel onbeperkt.

U ontwerpt uw eigen Zlippo. En wij voegen daar onze kennis en kunde aan toe voor een verantwoord comfortabel voetbed dat is afgestemd op uw voetproblemen.
Via de website www.zlippo.nl ziet u welke modellen allemaal beschikbaar zijn. Het model wordt altijd in overleg met de podotherapeut gekozen in verband met uw voettype en/of specifieke klachten.

Neem contact op voor informatie en/of advies:
077 354 82 21 of info@podovenlo.nl.